Ajándék palánk a bátaszéki kosarasoknak

Az eredményjelző után újabb sportfelszereléssel bővült a BSE kosárlabda szakosztályának eszköztára

Január utolsó szerdáján megérkeztek a bátaszéki Kalász János Sportcsarnokba az Atomerőmű KSC Szekszárd csapata által felajánlott, a BSE színeiben (kék-fehér) pompázó két új kosárlabda palánk.  Egyelőre összecsukott állapotban látható még, de hamarosan üzembe helyezzük –legkésőbb a Baranya Megyei Férfi bajnokság alapszakaszának második köre hazai meccsein a közönség is megcsodálhatja!

 

Az eddig használatban volt, az elmúlt évben a szakosztály által felújított - új bőrözés, plexi, gyűrű- palánkok sem mennek nyugdíjba, segítségükkel megoldódik a gyermek-palánk hosszú ideje húzódó problémája is. Ugyan azok sem túl régiek, a stabilizálásért felelős alj azonban már javíthatatlanul tönkrement, nem kis gondot okozva az edzéseken. A kis palánkok átalakítva felakaszthatóak lesznek a régi nagyokra – ez a munka jelenleg is folyamatban van.

A Bátaszék Sport Egyesület Kosárlabda Szakosztálya hálás köszönetet mond az ajándékozó KSC-nek, valamint a szállításban, munkálatokban segédkezőknek: Papp Péternek, a Bát-Kom vezetőjének, és Bozsolik Zoltánnak, városüzemeltetési irodavezetőnek!

Kérünk minden sportcsarnokot használót, hogy óvja fenti értékeinket, ezzel megbecsülve sok ember áldozatos munkáját!

Tóth Máté